100 Rizes Seaside

Boek nu de 100 Rizes Seaside in de regio Peloponnesos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar 100 Rizes Seaside Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Gytheio en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de 100 Rizes Seaside

Met uitzicht op de haven van Gythio geniet ik van een heerlijke huisgemaakte moussaka in het restaurant van mijn goede vriend Dimitris. Dimitris zegt dat ik langs moet gaan bij 100 Rizes Seaside, een mooi vakantieadresje in de buurt. De plek wordt omringd door olijvenbomen en je hebt er eindeloos uitzicht over de oceaan en de Griekse landschappen. Zijn enthousiasme steekt me aan. Ik neem de laatste hap van mijn gerecht en besluit om het eens met eigen ogen te gaan bekijken.

Als ik aankom begrijp ik Dimitris meteen: het uitzicht is zo mooi dat het wel een sprookje lijkt. De appartementen passen door de natuurlijke kleuren perfect in het groene landschap. Het helderblauwe zwembad en het knusse priv├ęstrand zien er uitnodigend uit. Nu moet ik alleen nog bepalen waar ik straks het eerst een verkoelende duik ga nemen.

Als ik mijn suite zie krijg ik een warm gevoel door de natuurlijke inrichting. De muren zijn van natuurstenen en er zijn veel houten details. Mijn bed ziet er heerlijk zacht uit en ik besluit er op neer te ploffen. Als ik mijn ogen open zie ik door het raam van de balkondeur dat ik ook hier mag genieten van het prachtige uitzicht. Dimitris had gelijk, het is hier adembenemend mooi!

  • Accommodatie: Hotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Gytheio
  • Omgeving: aan het strand (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

100 Rizes Seaside
100 Rizes Seaside

Tags:

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo