Alistos Hotel

Boek nu de Alistos Hotel in de regio Peloponnesos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Alistos Hotel Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Githio en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Alistos Hotel

Alistos betekent onvergetelijk in het Grieks. Een wel heel toepasselijke naam voor mijn nieuwste ontdekking op Peloponnesos – al zeg ik het zelf. Het luxe boutique hotel bevindt zich onderin de middelste teen van het schiereiland en wordt omringd door olijfgaarden en eeuwenoude torens. Buiten lijkt het alsof de tijd hier stil staat en droom je weg bij eindeloze uitzichten. Binnen vind je hedendaags comfort, gecombineerd met een romantische eigentijdse stijl.

Het is niet moeilijk om je hart te verliezen aan deze plek. Je vindt hier rust, cultuur en een prachtige natuur. De omgeving is ruw, maar adembenemend mooi. Ga je met de huurauto op pad, dan zie je altijd wel een Byzantijns kerkje op de route. Daarnaast zal je kloosters en kastelen zien, duizenden olijfbomen en parelwitte stranden; steeds valt er weer wat bijzonders te ontdekken. Toch is het hier net zo fijn om niets te doen: een boek te lezen op een bedje langs het zwembad, een verfrissende duik te nemen en je smaakpapillen te verwennen in het gastronomische restaurant van Alistos Hotel. Ja, dit is de ultieme plek om uit te rusten en jezelf onder te dompelen in het heerlijke Griekse leven.

  • Accommodatie: Hotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Githio
  • Omgeving: afstand tot strand circa 8000 meter (kiezelstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Alistos Hotel
Alistos Hotel

Tags:

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo