Amarandos Villas

Boek nu de Amarandos Villas in de regio Lefkas voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Amarandos Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Marantochori en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Amarandos Villas

Het is vroeg in de ochtend, maar deze eerste dag tijdens mijn vakantie op Lefkas kan nu al niet meer stuk. De zon schittert op het water. Ik houd mijn haren vast terwijl die typische en door mij zo geliefde Lefkas-wind me alweer tegemoet wappert. Ik geniet terwijl ik langzaam met de ferry het eiland nader. En dan ineens, uit het niets doemt het op aan mijn rechterhand.

Grenzend aan het azuurblauwe water van de Ionische zee liggen vijf kleurrijke villa’s. Gauw kijk ik om me heen. Het Grieks mannetje verderop, hij weet het vast! Ik loop naar hem toe en wijs naar die pracht in de verte. “Wat is de naam van die villa’s?”, wil ik uitschreeuwen van enthousiasme. Want je begrijpt: daar moet ik naar toe. “Amarandos Villas”, zegt hij terwijl hij me uit mijn lijden verlost. Ik glimlach en ga naast hem zitten.

“Amarandos, en dat is niet zomaar”, begint hij. “Amarandos is namelijk een beroemd en zeldzaam plantje op Lefkas. Het heeft schitterende gele bloemetjes en ruikt het hele jaar door heerlijk. En waar groeit het? Vlakbij de zee tussen de rotsen.” Ik zucht en ontdek weer: het geluk overvalt je letterlijk waar je bijstaat.

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Marantochori
  • Omgeving: afstand tot strand circa 100 meter (kiezelstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Amarandos Villas
Amarandos Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart