Anema Luxury Suites & Villas

Boek nu de Anema Luxury Suites & Villas in de regio Santorini voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Anema Luxury Suites & Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Vourvoulos en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Anema Luxury Suites & Villas

Wow… Als ik bij Anema Luxury Suites & Villas aankom en het uitzicht zie ben ik sprakeloos… Het verblijfje is een plek waar traditionele charme, natuur en vrijheid samenkomen. Omgeven door platteland gevuld met wijngaarden en boerderijen. Als je over de horizon kijkt, geniet je van prachtige uitzichten over de eilanden Anafi en Amorgos. De eigenaren vertellen mij dat de villa’s zijn gebouwd vanuit hun inspiratie van de Griekse geschiedenis op Santorini. Elke villa is uniek, maar telkens komen de karakteristieke witte en blauwe kleuren terug. Hier is duidelijk aan de details gedacht. De eigenaren zorgen ervoor dat ik me helemaal welkom voel, er heerst een echte Griekse gastvrijheid.

Elke villa heeft een eigen privé zwembad, aparte ingang en terras met barbecue faciliteiten. Wat een droomadresje…

Nadat ik even heb uitgerust op mijn terras, besluit ik om een wandeling te maken naar het strand van Vourvoulos dat op slechts 400 meter lopen ligt. Net als alle andere stranden op Santorini is dit een strandje met zwart zand. Er zit een traditionele taverna waar ik besluit om even bij aan te schuiven. Pita’s met tzatziki onder het genot van een Griekse rode wijn… Hmm.. Wat heb ik Griekenland toch gemist…

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Vourvoulos
  • Omgeving: afstand tot strand circa 300 meter

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Anema Luxury Suites & Villas
Anema Luxury Suites & Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart