Apartments Panorama Gialovas

Boek nu de Apartments Panorama Gialovas in de regio Peloponnesos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Apartments Panorama Gialovas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Gialova en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Apartments Panorama Gialovas

Het is een prachtig plaatje als ik aan kom rijden bij Apartments Panorama Gialovas. De zon schijnt, er is geen wolkje aan de lucht en om mij heen zie ik een kleurrijk landschap vol olijf- en citroenbomen. Het uitzicht vanaf het terras moet helemaal geweldig zijn!

Je vindt Apartments Panorama Gialovas in Gialova, een sfeervolle badplaats aan de westkust van het Griekse schiereiland Peloponnesos. De ruime appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben bovendien een zonnig balkon; perfect om de dag te starten en weer af te sluiten. Zoek een plekje rondom het zwembad en geniet van het uitzicht op de baai van Navarino. Wil je de omgeving verkennen? Dan is dit een mooi vertrekpunt. Je zit hier namelijk vlak bij het strand, winkeltjes en restaurants. Tuinman Kostas geeft jou graag advies!

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Gialova
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1500 meter (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Apartments Panorama Gialovas
Apartments Panorama Gialovas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart