Appartement Aptera

Boek nu de Appartement Aptera in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Appartement Aptera Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Megala Chorafia Aptera en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Appartement Aptera

Ik ben helemaal in mijn sas: wat een prachtig plekje heb ik hier gevonden! Leuke karakteristieke witte appartementen, fris en licht van binnen, met een typische Kretenzer inrichting. En het uitzicht vanaf mijn balkon heeft alles; ruig berglandschap aan de ene kant en een baai aan de ander kant – geweldig! Mijn oog valt ineens op een stoffig oud boek op het nachtkastje. ‘Crete Mythology’ mompel ik, ‘interessant!’ Vijf minuten later lig ik met het oude boek op een ligstoel bij het zwembad. Ik waan me eeuwen terug, in een grot waar Zeus als kleine baby werd verborgen en opgevoed door nimfen, ik zie de stier van Kreta die getemd wordt door Herakles… Hoewel ik me had voorgenomen om deze vakantie alleen te luieren, ben ik ineens vol energie om de plekken te gaan ontdekken waar deze oude verhalen hebben gespeeld. Had ìk die vleugels maar gevangen, daar had ik wel raad mee geweten…

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Megala Chorafia Aptera
  • Omgeving: afstand tot strand circa 5 kilometer

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Appartement Aptera
Appartement Aptera

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart