Appartementen Eliathos

Boek nu de Appartementen Eliathos in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Appartementen Eliathos Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Archanes en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Appartementen Eliathos

Al een paar dagen overheerst bij mij een gevoel van geluk. Niet alleen omdat ik weer op mijn favoriete Kreta ben, maar vooral omdat ik vandaag terug ga naar een bijzonder en voor mij zo bekend dorpje: Archanes. Deze keer logeer ik in Appartementen Eliathos.

Hier is alles aanwezig voor een onbezorgde en ontspannen vakantie. De omgeving waarin het complex ligt, is prachtig en straalt veel rust uit. De huisjes, met de groene en bruine luikjes voor de ramen, zijn ruim, warm en stijlvol ingericht. Geheel in de traditionele kleuren van de Archanes-regio. Het uitzicht is overweldigend. Overal is het groen en de olijfbomen en de berg Giochtas steken strak af tegen de helderblauwe lucht. Ik pak mijn camera en schiet een paar panorama-foto’s. Die ga ik thuis gelijk ophangen zodat ik dit gelukkige moment voor altijd bij me kan houden.

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Archanes
  • Omgeving: afstand tot strand circa 16 kilometer

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Appartementen Eliathos
Appartementen Eliathos

Tags:

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo