Appartementen G.Living 365

Boek nu de Appartementen G.Living 365 in de regio Kefalonia voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Appartementen G.Living 365 Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Agia Efimia en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Appartementen G.Living 365

Wat een fijn plekje is Appartementen G.Living 365… Het vriendelijke personeel ontvangt me met open armen en brengt me naar mijn appartementje. Het appartement is ruim en comfortabel ingericht, dankzij het oog voor detail van de eigenaren heerst er een huiselijke sfeer, ik voel me hier direct thuis. De ligging in het pittoreske dorpje Agia Efimia is ook echt ideaal. Ik kan niet wachten om vanavond lekker naar een sfeervol restaurantje te slenteren… Nadat ik mijn koffers heb uitgepakt en even een lekker drankje heb gedaan op het balkon besluit ik een wandeling te maken naar het strand. Het strand bevindt zich op slechts 100 meter afstand, je bent er dus zo. Een verfrissende duik in de helderblauwe zee, wat een geluk!

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Agia Efimia
  • Omgeving: afstand tot strand circa 100 meter (kiezelstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Appartementen G.Living 365
Appartementen G.Living 365

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart