Appartementen Golden Sun

Boek nu de Appartementen Golden Sun in de regio Parga voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Appartementen Golden Sun Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Parga en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Appartementen Golden Sun

Ik voel de zweetdruppeltjes opkomen. Wat een warmte! Gelukkig ben ik bijna bij het appartementje waar ik verblijf. Nog een klein stukje lopen. Appartementen Golden Sun is een fijn, kleinschalig adresje met lieve, Nederlandse eigenaren, die je met open armen ontvangen. Eenmaal aangekomen pak ik snel mijn spulletjes bij elkaar en zoek ik verkoeling in het zwembad. Heerlijk! Na een klein uurtje rondslenteren, omhoog en omlaag lopen heb ik dat wel verdiend.

Tijdens het zwemmen geniet ik van het uitzicht op de groene heuvels. In de verte zie ik Parga liggen, het stadje waar ik vanochtend was. Het is een gezellig, kleurrijk plaatsje. Ik ben helemaal naar boven gelopen en heb heel wat prachtige foto’s gemaakt van het uitzicht. Morgen ga ik met mijn auto eens wat mooie strandjes in de omgeving ontdekken! Of zal ik toch een fiets huren? Daar ga ik eens onder het genot van een glaasje wijn over nadenken. Eerst maar eens genieten van de betoverende zonsondergang op mijn balkon!

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Parga
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Appartementen Golden Sun
Appartementen Golden Sun

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart