Appartementen Porta del Mar

Boek nu de Appartementen Porta del Mar in de regio Zakynthos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Appartementen Porta del Mar Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Psarou en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Appartementen Porta del Mar

“Een eigen stukje strand?” Even kijk ik eigenaresse Paulina vol verbazing aan. Ergens verbaast dit me niet. Ik merkte namelijk direct aan de vriendelijke Griekse en haar man Tasos dat ze er alles aan hebben gedaan om het ideale vakantieadresje ‘Porta del Mar’ te beginnen. Dat begon bij het vinden van de perfecte locatie. “Vanaf hier wandel je zo Psarou Beach op Eliza! Als je wilt, kunnen we zo al een kijkje nemen?” Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen…

Voor ik het weet sta ik met m’n voeten in het warme zand en kijk ik uit over de heldere turquoise zee. Ik adem een paar keer diep in en uit. De frisse zeelucht en de warme zon zorgen ervoor dat ik binnen no-time helemaal ontspannen ben. Ik denk terug aan de rondleiding die ik zojuist heb gekregen. De natuurstenen huisjes met houten accenten hebben dat echte Griekse karakter waar ik zo van houd. Ik kan mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en vraag Tasos of ze toevallig nog een appartementje vrij hebben vanavond. Zijn reactie, een grote glimlach en een dikke knipoog stellen me gerust. Hier wil ik voorlopig nog niet weg!

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Psarou
  • Omgeving: aan het strand (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Appartementen Porta del Mar
Appartementen Porta del Mar

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo