Appartementen Sea Sun

Boek nu de Appartementen Sea Sun in de regio Lesbos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Appartementen Sea Sun Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Plomari en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Appartementen Sea Sun

Even denk ik dat ik beland ben in een mooie droom, maar dan open ik mijn ogen. Ik kijk om me heen en besef dat deze sprookjesachtige omgeving echt is. Ik stap uit bed en doe de gordijnen open; Een prachtig uitzicht over zee en de mooie natuur verschijnt. De zon schijnt langzaam naar binnen. Dit wordt een fijne dag…
Vanavond ga ik een kijkje nemen in het centrum van het plaatsje Plomari. Maar eerst ga ik genieten van mijn fijne logeeradres Sea Sun. Na een lekker ontbijtje verplaats ik mij naar het zwembad. Crysa, de eigenaresse, begroet mij vrolijk. “Hallo Eliza! Heb je goed geslapen? Kies maar een ligbedje dan kom ik zo een lekker drankje brengen!” Al snel komt ze aangelopen met een glas versgeperste sinaasappelsap. “Hij is nog lekker koud, dus drink hem maar snel op!” Ze neemt plaats op de stoel naast mij: “Vind je het leuk als ik je wat meer over de omgeving vertel?” Enthousiast knik ik ja. Terwijl ik langzaam mijn sinaasappelsap opdrink vertelt Crysa enthousiast over alle leuke dingen die te doen zijn in de omgeving. We kletsen de hele ochtend, het is net alsof ik haar al jaren ken…

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Plomari
  • Omgeving: afstand tot strand circa 500 meter (kiezelstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Appartementen Sea Sun
Appartementen Sea Sun

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo