Aresti Mountain Villas

Boek nu de Aresti Mountain Villas in de regio Zakynthos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Aresti Mountain Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Agios Leontas en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Aresti Mountain Villas

Tegen het einde van mijn vakantie op Zakynthos stuitte ik eigenlijk per ongeluk op het Aresti Mountain Resort van de familie Stamaris. Ik had die ochtend gesnorkeld bij een van de rotsbaaien van het eiland en was daarna in een restaurantje een hapje gaan eten. Ik had mijn drankje nog niet besteld of Fenia Stamaris kwam naast me zitten. Zij bleek eigenares te zijn van een groot landgoed verderop en wist me bovendien te vertellen dat zij niet alleen haar land zelf bewerkte, maar er ook een paar luxe villa’s verhuurde. En daar had ik natuurlijk wel oren naar!

Ik mocht mee en kreeg van Fenia meteen een rondleiding. Als je op haar gigantische landgoed rondwandelt zie je meteen de liefde die de familie heeft voor het eiland. De oude boerderij is in originele staat hersteld en de villa’s, die ieder een eigen tuin en zwembad hebben, zijn opgetrokken volgens de lokale architectuur. De rode aarde is vruchtbaar, olijven, wijnstokken en fruitbomen groeien volop en het land geurt heerlijk naar tijm en salie. Wat een ruimte en rust! Er zat dan ook niets anders op dan mijn vakantie een beetje te verlengen. Want een weekje op deze wonderschone plek mocht ik natuurlijk niet missen!

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Agios Leontas
  • Omgeving: afstand tot strand circa 5000 meter (rotsstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Aresti Mountain Villas
Aresti Mountain Villas

Tags:

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo