Avdou Collection Suites

Boek nu de Avdou Collection Suites in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Avdou Collection Suites Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Avdou en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Avdou Collection Suites

Door mijn zonnebril tuur ik vanaf het terras uit over het knusse haventje van Sissi. Ik neem de laatste slok van mijn verfrissende drankje en ga dan richting mijn verblijf voor de komende week. Eileen, de gastvrouw van Avdou Collection Suites, heeft me uitgenodigd om langs te komen en kennis te maken met dit romantische adresje tijdens mijn vakantie op Kreta. Daar zeg ik geen nee tegen.

Als we aangekomen zijn ben ik direct onder de indruk van de prachtige villa’s. Ze staan middenin het groen en geven mij een romantisch gevoel. De fruit- en olijfbomen en de groentetuin maken van Avdou een kleurrijk plaatje. Het uitzicht over het heuvelachtige Griekse landschap lijkt eindeloos. Eileen laat me even genieten van wat ik voor me zie, voordat ze me naar mijn eigen verblijf brengt.

Mijn luxe ingerichte villa is van alle gemakken voorzien. Ik heb mijn eigen zwembad voor de deur met ligstoelen om lekker van de zon te genieten. Als ik eraan denk dat ik zo in het knus verlichte zwembad lig, voel ik me gelijk ontspannen. De komende week is deze villa helemaal voor mij alleen, ik zou hier wel eeuwig kunnen blijven. De stilte en het uitzicht om mij heen zal nooit vervelen…

  • Accommodatie: Aparthotel
  • Aantal sterren: 5 sterren
  • Plaats: Avdou
  • Omgeving: afstand tot strand circa 15

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Avdou Collection Suites
Avdou Collection Suites

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart