Azzure Vista Suites

Boek nu de Azzure Vista Suites in de regio Zakynthos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Azzure Vista Suites Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Vassilikos en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Azzure Vista Suites

Op vakantie bij Azzure Vista Suites voelt als thuiskomen. De stijlvolle suites zijn van alle gemakken voorzien, het is echt een plekje om even volledig op te laden. Als ik naar buiten ga, ligt het zwembad al te schitteren in de zon. Vanaf hier het is het uitzicht zo bijzonder! De azuurblauwe zee en de groene gebergtes in de verte … wat houd ik toch van dit Griekse eiland!

De suites hebben een moderne, lichte inrichting en zijn voorzien van een fijne kitchenette en een eigen terras. Zin om te zwemmen? Dat kan bij het zwembad van het naastgelegen complex: Appartementen Azzure Vista. Maar ook het strand is dicht bij en er zijn zoveel leuke activiteiten te doen op Zakynthos! Snorkelen met schildpadden en kanoën staan zeker op mijn planning, maar voor nu proost ik op het mooie Azzure Vista Suites en mijn heerlijke weekje weg!

  • Accommodatie: Aparthotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Vassilikos
  • Omgeving: afstand tot strand circa 2 kilometer (zandstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Azzure Vista Suites
Azzure Vista Suites

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo