Biohotel Elies 33

Boek nu de Biohotel Elies 33 in de regio Chalkidiki voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Biohotel Elies 33 Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Afitos en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Biohotel Elies 33

Bohemian plekjes, daar ben ik gek op. Het vrije gevoel midden in de natuur dat is wat ik zo fijn vind aan Biohotel Elies 33. Dit adresje in Afytos, is een heerlijke plek om te ontsnappen aan het drukke leven. Je voelt de rust tot in het puntje van je tenen en wordt elke dag getrakteerd op de geur van pijnbomen en uitzicht op de turkooisblauwe zee.

De natuur en wellbeing staan centraal staan bij dit fijne adresje. Om te beginnen zie je dat er in de kamers veel gebruik gemaakt is van daglicht en houten materialen, waardoor je rustig wakker wordt in een prikkelarme omgeving. In het restaurant worden gerechten bereid met duurzame en dagverse ingrediënten van de markt en in de tuin worden yogasessies georganiseerd. Je wordt hier eigenlijk vanzelf ontspannen. Geniet op een ligbed bij het zwembad, maak een wandeling naar het strand en ga eropuit. Laat je verrassen door de omgeving en ontdek hoe in het authentieke Griekse dorp Afytos, de tijd lijkt stil te staan…

  • Accommodatie: Hotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Afitos
  • Omgeving: afstand tot strand circa 200 meter (zandstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Biohotel Elies 33
Biohotel Elies 33

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart