Blue Waves Resort

Boek nu de Blue Waves Resort in de regio Lesbos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Blue Waves Resort Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Plomari en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Blue Waves Resort

Toen ik van mijn vriendin Elena hoorde dat ze op Lesbos een bijzondere zonsondergang op het strand heeft bewonderd, moest ik het met mijn eigen ogen zien! Een week later zat ik in het vliegtuig, onderweg naar Blue Waves Resort voor een rustige vakantie op dit Griekse eiland.

Bij aankomst was ik meteen sprakeloos. Een grote tuin met kleurrijke planten en het zwembad dat fonkelt door de felle zon; een gevoel van rust overvalt mij meteen. Vanaf het zwembad heb je uitzicht over de azuurblauwe zee, het is nu al een adembenemend uitzicht. Ik kan niet wachten om vanavond van de schitterende zonsondergang te bewonderen zoals Elena dat ook deed.

Na een wandeling rond dit plekje, besluit ik naar mijn appartement te gaan. Ook hier voel ik dezelfde rust die rond dit hele adresje te voelen is. Met mijn eigen balkon weet ik zeker dat het gaat lukken om de komende dagen hier echt te ontspannen…

 • Accommodatie: Appartement
 • Aantal sterren: 4 sterren
 • Plaats: Plomari
 • Omgeving: afstand tot strand circa 200 meter

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Blue Waves Resort
Blue Waves Resort
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Reisbureau Griekenland
   Logo
   Shopping cart