Bungalow White Apartments and Suites

Boek nu de Bungalow White Apartments and Suites in de regio Chalkidiki voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Bungalow White Apartments and Suites Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Pefkohori en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 2 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Bungalow White Apartments and Suites

Soms kom ik ze tegen: ultieme vakantieadresjes. Waar je je dag fris en fruitig begint met een verfrissende duik in het zwembad en tegelijkertijd geniet van een adembenemend uitzicht over de groene omgeving. Bungalow White Apartments and Suites is zo’n plekje!

Ik heb net een lekkere ijskoffie bij de poolbar besteld als de vriendelijke eigenaresse van Bungalow White Apartments and Suites komt aangelopen. “Kristina, wat een heerlijk rustig plekje is dit met al die prachtige bomen en die glooiende groene heuvels. Een ideale plek om te relaxen”. Kristina wijst mij de weg naar mijn loft studio. Alles is hier aanwezig: een kitchenette, badkamer en een comfortabel bed en alles is heel netjes verzorgd. Maar wat mijn studio speciaal maakt, is toch echt het uitzicht vanaf mijn balkon. Hier ga ik even lekker zitten en misschien droom ik wel even weg… En morgen? Morgen stap ik mijn auto in om het schiereiland Kassandria te verkennen. En dan stop ik zeker bij dat kleine restaurantje aan zee wat mij net werd aanbevolen!

  • Accommodatie: Aparthotel
  • Aantal sterren: 2 sterren
  • Plaats: Pefkohori
  • Omgeving: afstand tot strand circa 800 meter (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Bungalow White Apartments and Suites
Bungalow White Apartments and Suites

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo