Caesars Gardens Hotel & Spa

Boek nu de Caesars Gardens Hotel & Spa in de regio Rhodos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Caesars Gardens Hotel & Spa Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Lindos en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Caesars Gardens Hotel & Spa

Het is nog vroeg in de ochtend van mijn vakantie op Rhodos als ik geboeid luister naar de succesverhalen van eigenaar Kosmas. Een uur geleden stapte ik de poorten binnen van Caesars Gardens Hotel & Spa in Lindos. Kosmas liep meteen op me af, met uitgestrekte hand en een glimlach op zijn gezicht. Nieuwsgierig keek ik om me heen. Ik zag een groot zwembad met ligstoelen en een botanische tuin eromheen, vol Mediterrane bomen, bloemen en geurige kruiden. Dit Adults Only adresje straalt serene rust uit…

De zon schittert fel aan de hemel, dus we zijn neergestreken in de schaduw. Terwijl de geur van verse kruiden af en toe voorbij zweeft, vertelt Kosmas hoe zijn vader in de jaren ’70 een succesvol restaurant runde. “Mijn vader is mijn grote voorbeeld. Na achttien jaar nam hij een rustpauze, om nóg sterker terug te komen, met dit hotel en restaurant aan de voet van de Akropolis. Hij serveerde altijd het beste uit de Mediterrane keuken.”

Zou Kosmas het talent van zijn vader hebben overgenomen? Ik besluit vanavond in zijn restaurant te proeven wat de menukaart te bieden heeft. De naam Caesars Gardens heeft hij vast niet zomaar gekozen: zijn familie kwam, zag en overwon.

 • Accommodatie: Hotel
 • Aantal sterren: 5 sterren
 • Plaats: Lindos
 • Omgeving: afstand tot strand circa 1

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Caesars Gardens Hotel & Spa
Caesars Gardens Hotel & Spa
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Reisbureau Griekenland
   Logo
   Shopping cart