Caldera’s Dolphin Suites

Boek nu de Caldera's Dolphin Suites in de regio Santorini voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Caldera’s Dolphin Suites Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Megalohori en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Caldera’s Dolphin Suites

Wat een genot vanavond, ik zit al bijna vol, maar wil nog niet stoppen met eten. Hier in dit restaurant op locatie kan ik iedere dag wel eten. Ik wil nog een slok van mijn wijn nemen en dan wordt mijn oog afgeleid. Gaat er gebeuren wat ik vermoed dat er gaat gebeuren? Ik hoop het zo! En dan gebeurt het… Ik zie de man opstaan van zijn tafeltje, hij haalt een klein doosje uit zijn broekzak en gaat op de knieën. De vrouw slaakt een gilletje van geluk. Nog voor hij zijn vraag kan afmaken, hoor ik al een enthousiast ‘JA’ uit haar mond komen. Iedereen begint te klappen en de obers komen met een prachtig dessert met vuurwerk aanlopen. Wat een romantisch spektakel!

Ik kan ook niet anders zeggen dat deze man de juiste locatie heeft uitgekozen. Het is hier zo romantisch bij Caldera’s Dolphin Suites. Zeker nu in de avond de lichtjes aan staan en we zijn getrakteerd op een bijzondere zonsondergang over de oneindige zee. Tijdens een vakantie op Santorini hangt de romantiek zeker in de lucht en dit moderne boetiekhotel maakt het plaatje helemaal compleet.

Ik zie de man en vrouw genieten van dit moment bij elkaar en ik weet bijna wel zeker dat ze de rest van hun tijd niet bij elkaar weg te slaan zijn. Ik proost op dit mooie koppel in gedachte en ben benieuwd wat deze reis mij nog meer aan mooie herinneringen gaat brengen…

 • Accommodatie: Hotel
 • Aantal sterren: 4 sterren
 • Plaats: Megalohori
 • Omgeving: afstand tot strand perivolos beach circa 3 kilometer

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Caldera’s Dolphin Suites
Caldera’s Dolphin Suites
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Reisbureau Griekenland
   Logo
   Shopping cart