Carlos Mansion

Boek nu de Carlos Mansion in de regio Peloponnesos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Carlos Mansion Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Methoni en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Carlos Mansion

Op een ligbedje aan het zwembad geniet ik van de Griekse zon en de prachtige ligging van dit fijne verblijfje. Wat een unieke plek; tussen de blauwe zee, gouden stranden en groene natuur. In perfecte harmonie… Wat brengt dit een rust, hier wil ik nooit meer weg. Carlos Mansion is omringd door een groene tuin, gevuld met aromatische planten en Griekse kruiden. Ik voel me bevoorrecht dat ik mag verblijven op zo’n fijne plek.

De eigenaren van Carlos Mansion zijn echte Grieken; enorm gastvrij. Dat zorgt er onder andere voor dat ik me hier direct thuis voel. De suite die ze me hebben gegeven ziet er prachtig uit. Een moderne inrichting, waarbij comfort een van de focuspunten is. Ik ga even op het bed liggen en ik droom er zo op weg. Hier zal ik vast en zeker goed slapen!

In de avond zoek ik een van de authentieke taverna’s in Methoni op. Vanavond kies ik voor een wat minder bekend gerecht, gemista, oftewel gevulde paprika’s en tomaten afgetopt met feta-kaas. Onder het genot van een Griekse rode wijn… Wat een geluk!

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Methoni
  • Omgeving: afstand tot strand circa 700 meter (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Carlos Mansion
Carlos Mansion

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart