Ciel Boutique Villas

Boek nu de Ciel Boutique Villas in de regio Karpathos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Ciel Boutique Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Damatria Karpathos en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Ciel Boutique Villas

Nadat ik een telefoontje had gehad van Maria kon ik aan niets anders meer denken. Ik moet op vakantie naar Karpathos! Haar oom Charisios is eigenaar van het unieke adresje Theros Luxury Villas en dat is echt wonderschoon.  Na mijn vlucht ben ik gelijk in mijn huurauto gestapt en door de bergachtige natuur van Karpathos rijd ik naar Ciel Boutique Villas toe. Maria staat al enthousiast op me te wachten, maar ik blijf eerst even stilstaan om het in mij op te nemen. Ze heeft geen woord gelogen. Ik kan niet wachten om de binnenkant te bekijken.

Op de heuvel liggen de mooie villa’s met elk een privézwembad. Maria begeleidt mij naar mijn villa, het is luxueus en ruim ingericht. Ik zie een trapje dat naar de open slaapkamer leidt en daar komt het waanzinnige uitzicht mij tegemoet. Daarna neem ik nog een verfrissende duik in het zwembad, voordat ik lekker ergens een hapje ga eten en de Grieke keuken ga ontdekken.

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 5 sterren
  • Plaats: Damatria Karpathos
  • Omgeving: afstand tot strand circa 200 meter (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Ciel Boutique Villas
Ciel Boutique Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart