Cielo Villas

Boek nu de Cielo Villas in de regio Zakynthos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Cielo Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Akrotiri en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Cielo Villas

Soms mag je jezelf weleens verwennen toch? Daarom heb ik mezelf getrakteerd op een verblijf in Cielo Villas op Zakynthos. Een luxe verblijf dat midden in een honderd jaar oude olijfgaard genesteld is. Dit plekje wordt omgeven wordt door adembenemende vergezichten en ziet eruit om door een ringetje te halen.

Hedendaags design wordt hier afgewisseld met comfort. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en de ruimtes zijn zoveel mogelijk open gelaten om de prachtige omgeving te accentueren. Toch is er ook veel privacy, waardoor je echt geniet van rust en quality time met elkaar. Naast het overweldigende luxe gevoel, ervaar je ook een hartverwarmende gastvrijheid. Nikos en zijn vrouw verwelkomen je als goede vrienden en zorgen ervoor dat het je nergens aan ontbreekt. Een etentje in een goed restaurant, een privéchef over de vloer of een tochtje op een catamaran? Zij organiseren het met liefde!

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 5 sterren
  • Plaats: Akrotiri
  • Omgeving: afstand tot strand circa 3 kilometer (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Cielo Villas
Cielo Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart