Desiterra Luxury Suites

Boek nu de Desiterra Luxury Suites in de regio Santorini voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Desiterra Luxury Suites Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Fira en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Desiterra Luxury Suites

Ik droom even weg. Voor mij staat het prachtige Desiterra Luxury Suites. De witte huisjes kleuren prachtig bij het groen, een typisch gezicht voor Santorini. Wanneer ik bij de receptie kom zit eigenaresse Vivian me met een glimlach op te wachten. Ik moet even twee keer knipperen. Het is prachtig ingericht en ik kan niet wachten om te zien hoe mijn verblijf eruit ziet.

Onderweg vertelt Vivian dat zij en haar man Dimitris een plek wilde creëren waar authentiek en modern samenkomen. Ze zijn echte wereldreizigers, maar het bijzondere eiland heeft ervoor gezorgd dat ze hier zijn gebleven en hun droom hebben gerealiseerd. “Wat is het hier heerlijk koel!” zeg ik wanneer we mijn huisje binnenlopen. Vivian vertelt me dat dit komt doordat het huis ecologisch is gebouwd, zo houdt het extra lang de koelte vast. Ik kijk om me heen en word helemaal blij. Het is een beeldschone plek met lichte tinten en in combinatie met het prachtige uitzicht krijg ik meteen een vakantiegevoel. De inrichting is simpel, maar tegelijkertijd straalt het comfort en luxe uit.

Ik kijk uit naar vanavond, dan ga ik heerlijk dineren op het terras, uitkijkend op mijn privéterras en de zee. “We willen morgenochtend met de boot naar ons favoriete strandje hier in de buurt varen! Heb je zin om mee te gaan?” vraagt Vivian. Met een grote grijns beantwoord ik haar vraag, zonder een woord te hebben gezegd…

 • Accommodatie: Villa
 • Aantal sterren: 5 sterren
 • Plaats: Fira
 • Omgeving: afstand tot strand circa 200 meter (kiezelstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Desiterra Luxury Suites
Desiterra Luxury Suites
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Reisbureau Griekenland
   Logo
   Shopping cart