Diamond Stone Suites

Boek nu de Diamond Stone Suites in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Diamond Stone Suites Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Piskopiano en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Diamond Stone Suites

Tijdens een vakantie op Kreta kun je in een bruisende badplaats logeren of op een rustig plekje in de heuvels. Zoals je weet gaat mijn voorkeur uit naar dat laatste. Ik ben dan ook razend enthousiast over mijn nieuwste ontdekking: Diamond Stones Villas. Een luxe hideaway, verscholen in het karakteristieke plaatsje Piskopiano.

De ligging is prachtig; midden op de helling van de berg Charakas. Ver van de massa, maar waar wel binnen handbereik van traditionele tavernes en gezellige cafés. In dit idyllische plekje waan je je vooral tussen de lokale inwoners en heb je een panoramisch uitzicht over zee. Tijdens je verblijf proef je niet alleen een ontspannen sfeer in het typisch Griekse dorp, ook in je super-de-luxe suite geniet je van pure rust. Strijk neer op een van de ligbedden of plons in je eigen zwembad, terwijl je op de achtergrond alleen het geluid van tjirpende krekels hoort… 

  • Accommodatie: Aparthotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Piskopiano
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Diamond Stone Suites
Diamond Stone Suites

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart