Ellotis Villas

Boek nu de Ellotis Villas in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Ellotis Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Vamos en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Ellotis Villas

Bij Michalis en zijn Ellotis Villas vergeet je dat je op een eiland bent. Want wie wil er naar zee, als je een eigen zwembad hebt? Zo heb ik de eerste keer dat ik bij Michalis verbleef dan ook maar weinig van Kreta gezien. Iedere ochtend begon ik met een ontbijtje buiten; in de stralende ochtendzon met een kopje verse Griekse koffie. Opgewarmd door de warme zomerzon kon ik vervolgens ik de verleiding niet weerstaan om even een frisse duik in het zwembad te nemen. Een dutje op een stretcher, nog maar eens een duik en… Dan was het zo alweer tijd voor het diner.

Het prachtige uitzicht, daar heb ik uitgebreid van genoten. Maar de leuke authentieke dorpjes in de omgeving, stranden, stadjes en ruige natuur: ik heb er weinig van gezien. Je begrijpt, er zit maar één ding op: ik moet maar weer eens terug. Om wat te ondernemen in plaats van een week lang te baden in de landelijke luxe van de villa’s van Michalis.

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Vamos
  • Omgeving: afstand tot strand circa 7 kilometer

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Ellotis Villas
Ellotis Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart