Elysium Living Parga

Boek nu de Elysium Living Parga in de regio Parga voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Elysium Living Parga Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Parga en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Elysium Living Parga

De wind gaat door mijn haren en de zon verwarmt mijn gezicht. Vanuit het vaste land van Parga vaar ik met een boot naar het rustige Ionische eilandje Paxos. Het was op aanraden van Athanasios om deze fantastische tocht te gaan maken. Hij heeft niets te veel gezegd en ik geniet met volle teugen. Athanasios is de eigenaar van Elysium Living Parga, waar ik een paar nachten mag logeren.

Gisteren arriveerde ik in dit kleine paradijsje met een onwerkelijk panoramisch uitzicht. Het ligt op een heuvel en je kijkt uit over de stad Parga, mooie zandstranden en natuurlijk de helderblauwe zee. Het is net een ansichtkaart. Het prachtige gebouw van Elysium Living is gemaakt van steen en traditionele mediterrane tegels wat zorgt voor een klassieke uitstraling. Mijn studio is ook zeer stijlvol ingericht met fijne bedden en een kleine keuken.   

Bij het zwembad is het lekker toeven en zijn er genoeg schaduwrijke plekjes om een lekker dutje te doen. Toen ik dromerig voor mij uitstaarde, sprak Athanasios mij aan. “Heb je het naar je zin Eliza? “Het is werkelijk een plaatje en ik ben blij dat ik hier ben. Ik voel mij helemaal thuis.”

  • Accommodatie: Aparthotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Parga
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1400 meter (kiezelstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Elysium Living Parga
Elysium Living Parga

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart