En Plo Suites

Boek nu de En Plo Suites in de regio Peloponnesos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar En Plo Suites Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Itilo en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de En Plo Suites

“Weet je wat het is,” zegt Christiana als ik samen met haar richting het zwembad met infinity pool van En Plo Suites loop. “Als je een plekje vindt met dit uitzicht, wil je dat het liefste met iedereen delen.” We strijken neer bij één van de tafeltjes op het terras bij het zwembad. Hier kijken we uit op de kust van Peloponnesos en de bergen aan de overkant van de baai. Het blauw van het zwembad lijkt over te lopen in het blauw van de zee. “Morgenochtend wordt hier het ontbijt geserveerd”, zegt Christiana. “Maar we kunnen natuurlijk ook nu alvast wat eten,” voegt ze eraan toe als ze mijn hongerige blik ziet.

Een paar uur en heel wat lekkere hapjes later, plof ik met een volle maag op bed. En Plo Suites is van binnen minstens net zo mooi als van buiten. Het doet me bijna denken aan een kasteel met de stenen muren en de uitstekende gebouwen die een soort torentjes vormen. De chique badkamer, het gordijn boven mijn bed en het sierlijke ledikant maken dat vorstelijke gevoel compleet!

  • Accommodatie: Aparthotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Itilo
  • Omgeving: afstand tot strand circa 20 meter (rotsstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

En Plo Suites
En Plo Suites

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo