Euphoria Retreat

Boek nu de Euphoria Retreat in de regio Peloponnesos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Euphoria Retreat Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Mystras en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Euphoria Retreat

Ga er weer eens lekker uit zeiden mijn vrienden. Even je batterij opladen. Een betere plek dan Euphoria Retreat had ik me niet kunnen wensen. Mijn nieuwste ontdekking ligt aan de voet van de berg Taygetus. Het heeft een specifieke filosofie die gericht is op fysieke en emotionele transformatie, maar is bovenal een heerlijke plek om weer tot jezelf te komen.

Het bijzondere hotel ligt in de historische plaats Mystras op Peloponnesos en wordt omringd door een oase van rust en groen. Je bevindt je hier midden in de bossen, net boven citrusvallei, waar de geur van zoete sinaasappels je tegemoetkomt en het uitzicht fantastisch is. Er zijn verschillende manieren om lichaam en geest weer in balans te brengen: yoga-, pilates- en detox-therapieën. En is er een spa. Een architectonisch hoogstandje, met verschillende sauna’s, behandelruimtes en een binnen- en buitenbad. Een heerlijke plek jezelf te verwennen en om op reis te gaan naar je innerlijke zelf….

  • Accommodatie: Hotel
  • Aantal sterren: 5 sterren
  • Plaats: Mystras
  • Omgeving: afstand tot strand circa 50 kilometer

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Euphoria Retreat
Euphoria Retreat

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo