Finikia Memories

Boek nu de Finikia Memories in de regio Santorini voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Finikia Memories Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Finikia en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Finikia Memories

Het is helaas alweer mijn laatste avond in Santorini. De tijd vliegt voorbij! Ik heb nog nooit zoveel foto’s gemaakt. Het is hier echt zo mooi… Vanavond sluit ik mijn onvergetelijke vakantie af met een heerlijk diner op het sfeervolle terras van mijn hotel.

Theodore, eigenaar van het hotel en tevens chef-kok van het restaurant, heeft me zojuist een heerlijk Grieks gerecht geserveerd. “Kali orexi”, oftewel “smakelijk!” Dat gaat zeker lukken, het ziet er verrukkelijk uit. Theodore vraagt me of alles naar wens is. Niet alleen nu is alles naar wens, maar tijdens mijn hele verblijf in dit hotel is alles naar wens geweest. Er verschijnt een trotse glimlach op zijn gezicht. Mijn kamer was comfortabel en het uitzicht vanaf mijn terras was betoverend.

Nu ik hier op dit gezellige terras zit, ben ik wederom getuige van een prachtig uitzicht. Terwijl ik een smakelijk hapje neem, geniet ik van de zon die langzaam in zee verdwijnt. Wat een plaatje!

  • Accommodatie: Hotel
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Finikia
  • Omgeving: afstand tot strand circa 2000 meter (ligstoelen

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Finikia Memories
Finikia Memories

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart