Fundana Villas

Boek nu de Fundana Villas in de regio Corfu voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Fundana Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Doukades en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Fundana Villas

Eigenaar Spyros zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat het me aan niets ontbreekt tijdens mijn verblijf in zijn 17e-eeuwse Venetiaanse landhuis. Eigenlijk hoeft hij daar maar weinig voor te doen. Fundana Villas ligt op een heuvel en is omringd door natuurschoon. Het is dan ook heel verleidelijk om dagenlang te dobberen in het zwembad met uitzicht over de vallei of te genieten van de rust in de omliggende tuinen…

Vier dagen later heb ik nog niets van het eiland gezien. Dat kan zo niet langer, aldus Spyros, en hij neemt me mee voor een wandeltocht door het bergachtige landschap. Al wandelend vertelt hij verhalen van lang vervlogen tijden en weet hij precies waar je moet zijn voor de meest adembenemende uitzichten over de vele mooie baaien van het eiland.

Wil je Corfu echt leren kennen, ga dan met Spyros op pad en laat je verrassen door de vele verborgen juweeltjes van het eiland!

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Doukades
  • Omgeving: afstand tot strand circa 5 kilometer (zandstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Fundana Villas
Fundana Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart