Grand View Villas

Boek nu de Grand View Villas in de regio Samos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Grand View Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Malagari en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Grand View Villas

“Mocht je nog meer willen weten Eliza, dan hoor ik het graag” zegt Panagiotis, de eigenaar van dit unieke adres. Ik ben zojuist aangekomen bij Grand View Villas. Een grand view is het zeker, in de verte is het Samos Stad dat ik zie liggen. Wauw wat een uitzicht en wat ruikt het heerlijk naar lavendel en rozemarijn. Mijn ruime villa is werkelijk prachtig en met veel zorg ingericht. De veranda, compleet met rotan meubilair, is perfect om weg te dromen met een lekker koel drankje. Het begint al donker te worden en ik steek mijn lantaarns en geurkaarsen aan voor wat extra sfeer.

Toen ik aan kwam rijden, zag ik het al. Deze villa’s hebben een perfecte ligging en het zwembad ligt er uitnodigend bij. En dan die rozen! Het hele terrein is ermee omgeven. Panagiotis vertelde me dat zijn moeder er gek op is. Het is haar lievelingsbloem en daarom vind je er wel meer dan 1000. Overigens is het na een dagje sightseeing is het heerlijk om even af te kunnen koelen en te relaxen. Samos wat ben je toch mooi! En wat valt er hier toch veel te beleven. Morgen ga ik het rustig aan doen en een paar uurtjes naar het strand compleet met snorkel en een stapel magazines ….

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Malagari
  • Omgeving: afstand tot strand circa 300 meter (rotsstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Grand View Villas
Grand View Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart