Hidden Cove Corfu

Boek nu de Hidden Cove Corfu in de regio Corfu voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Hidden Cove Corfu Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Kontokali en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Hidden Cove Corfu

Ik heb de levendige hoofdstad Kerkyra op Corfu nog maar net achter me gelaten en nu sta ik in een oase van rust. Ik bevind me in de badplaats Kontokali, in Hotel Hidden Cove Corfu. Dit smaakvolle adresje is mijn onderkomen voor de komende dagen en heeft me gelijk al bij aankomst enorm verrast…

Het hotel is namelijk prachtig ontworpen: het is licht, modern en supersmaakvol ingericht. Daarnaast is er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor er overal om je heen een heerlijke sereniteit hangt. Wandel je naar je kamer, neem dan het hotel en de omgeving in je op. De trappenhuizen van glas geven fantastische doorkijkjes. Zo kijk je bijvoorbeeld op de tuin die volstaat met palmbomen en zie je het zwembad dat omringd wordt door comfortabele ligbedden. Krijg je al zin om te relaxen? Ook voor leuke uitstapjes zit je hier goed. Geniet van ontspannen dagen aan de Ionische zee of huur een bootje in de haven. Vanaf het water ontdek je de leukste baaien en stranden van het eiland.

  • Accommodatie: Hotel
  • Aantal sterren: 5 sterren
  • Plaats: Kontokali
  • Omgeving: afstand tot strand circa 800 meter (zandstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Hidden Cove Corfu
Hidden Cove Corfu

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo