Horizon Line Villa’s

Boek nu de Horizon Line Villa's in de regio Rhodos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Horizon Line Villa’s Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Kiotari en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Horizon Line Villa’s

Toen ik hoorde dat je op Rhodos geweldig kan quad rijden, kon ik het niet laten om dit uit te proberen. Samen met mijn vrienden Julius en Andreas reden we door bossen, zandwegen en zelfs door beekjes. Na de rit zat ik vol adrenaline, maar ik besefte ook dat ik nog een plek moest vinden om te overnachten. “Je moet naar Horizon Line Villas gaan Eliza!”, zei Julius vol overtuiging.

Nog geen twee uur later stond ik voor de poort van de villa’s. De eigenaar verwelkomde me en ik kreeg meteen een villa aangewezen. Hij zag aan me dat ik een actieve dag achter de rug heb en gaf me de tip om vooral even een kijkje te nemen in de badkamer waar de jacuzzi staat. Wat een aangename verrassing!

Nadat ik helemaal opgefrist en relaxed uit de jacuzzi kwam, keek ik nieuwsgierig rond en liep ik het terras op. Een blij gevoel overvalt me. Ik staar ademloos voor me uit. Vanaf het terras word ik getrakteerd op een prachtig uitzicht op het strand van Kiotari, dat maar 40 meter bij mij vandaan ligt! Ik weet al meteen hoe ik morgen mijn dag ga besteden. Op dit plekje wil ik geen nacht blijven, maar een hele week…

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 5 sterren
  • Plaats: Kiotari
  • Omgeving: afstand tot strand circa 30 meter (kiezelstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Horizon Line Villa’s
Horizon Line Villa’s

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart