Hotel Ekies All Senses Resort

Boek nu de Hotel Ekies All Senses Resort in de regio Chalkidiki voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Hotel Ekies All Senses Resort Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Vourvourou en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Hotel Ekies All Senses Resort

Tevreden lig ik in mijn hangmat en tuur ik onder mijn zonnehoed vandaan over het turquoise water van de baai van Vourvourou. “En? Klopt het wat ik zei Eliza?” Al nippend van mijn favoriete drankje Frappé knik ik tevreden naar Giannis. “Ja je hebt helemaal gelijk”.

Ik ben zo enthousiast over Chalkidiki en bedacht mij gisteren een boottocht te gaan maken langs de rotsachtige eilanden en grotten die dit prachtige stukje van Griekenland rijk is. Met een aantal locals voeren we langs kleine baaien en snorkelen we in zee om de onderwater wereld te verkennen. Eenmaal weer op de boot kwam ik in gesprek met Giannis, een trotse inwoner van Sithonia. Hij raakte niet uitgepraat over Vourvourou en al snel kwam ons gesprek dan ook op Ekies All Senses Resort. “Eliza, hier moet je overnachten. Vergeet al je zorgen en onderga een stukje Griekse gastvrijheid zoals je nog nooit hebt meegemaakt”. Giannis heeft niets te veel gezegd. Niet alleen het eten en drinken is hier fantastisch, maar ook de ligging aan het strand. Mijn eigentijdse hotelkamer is zeer smaakvol ingericht en zoals overal in dit hotel is de relaxte sfeer aanstekelijk. Ik droom nog even verder …

  • Accommodatie: Hotel
  • Aantal sterren: 5 sterren
  • Plaats: Vourvourou
  • Omgeving: aan het strand (zandstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Hotel Ekies All Senses Resort
Hotel Ekies All Senses Resort

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart