Hotel Elia

Boek nu de Hotel Elia in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Hotel Elia Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Ano Vouves en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Hotel Elia

Vol verwachting rijd ik mijn huurauto de berg op. Vandaag ga ik naar het tweehonderd jaar oude Hotel Elia, een historisch gebouw op het prachtige Kreta. Wanneer ik uit mijn auto stap komt Jo meteen op me af. Zij is een medewerkster van het hotel en maakt mij meteen duidelijk dat stress hier een taboe is.

Samen lopen we door de tuin naar mijn kamer. De authentieke Griekse stijl komt in de inrichting terug, geheel in stijl van het oude gebouw. Mijn oog valt meteen op het hemelbed die middenin de kamer staat. Snel zet ik mijn spullen neer en ga ik het terrein verkennen. Een paadje leidt mij naar een bijzondere boom, namelijk de oudste olijfboom ter wereld. Hij staat hier al 200 jaar en zorgt voor een bijzonder gevoel. Verderop zie ik het zwembad liggen. Dat ziet er wel heel verleidelijk uit…

Ik denk dat ik de aankomende dagen even helemaal niets ga doen, behalve zwemmen en genieten van de zon. In de spa kun je gebruik maken van de heerlijke sauna, jacuzzi en het Turks bad, dat klinkt ook verleidelijk. Mocht ik toch zin hebben in wat avontuur dan kan ik een wandeling maken in de omgeving. Voor nu blijf ik in mijn hangmat liggen met mijn boek. Stressen? Dat doe ik hier niet…

  • Accommodatie: Hotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Ano Vouves
  • Omgeving: afstand tot strand circa 7 kilometer (kiezelstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Hotel Elia
Hotel Elia

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart