Hotel Spilia Village

Boek nu de Hotel Spilia Village in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Hotel Spilia Village Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Chania en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Hotel Spilia Village

Ik ben verliefd op Hotel Spilia Village. Mijn nieuwste ontdekking is oh zo romantisch, met veel oog voor detail en respect voor de geschiedenis. Vroeger was het een oude olijfolieboerderij. In 2000 toverde Emmanuel Tripodakis het om tot een luxe en intiem vakantieadres in Chania.

Dit fijne adresje wordt omringd door olijfgaarden en heerlijk geurende citrusbomen. Daarnaast zijn er veel oude details te bewonderen: bij de receptie, de originele olijfoliepers en molensteen. In de kamers, de originele houten balkenplafonds en de Venetiaanse bogen uit de 13e en 17e eeuw. Toch voert hedendaags comfort de boventoon en is de inrichting modern. Op deze prachtige plek, in dit landelijke deel van Kreta, is het genieten. Strijk neer op een comfortabel ligbed naast het mooie zwembad en laat je smaakpapillen prikkelen in het restaurant. Alles wordt vers bereid met biologische ingrediënten uit de tuin en de omgeving. Hoe lekker klinkt dat?

  • Accommodatie: Aparthotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Chania
  • Omgeving: afstand tot strand circa 3

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Hotel Spilia Village
Hotel Spilia Village

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart