Il Tesori Dassia Villas

Boek nu de Il Tesori Dassia Villas in de regio Corfu voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Il Tesori Dassia Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Dassia en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Il Tesori Dassia Villas

“Is dat allemaal voor mij?” Ik sta voor mijn terracottakleurige villa, een van de drie schoonheden van Il Tesori Dassia Villas van Yiannis en Efi Papadopoupou. Yiannis lacht. Ik voel een staat van groot geluk opborrelen. Ik zie drie terrassen en een privézwembad in de zon.

Een uurtje daarvoor liepen we via de leistenen trap omhoog richting het zwembad, dat schitterde op de tweede verdieping in de zon. Dat is het leuke van deze villa’s: wat normaal gesproken onder is, is hier boven. Zo kom je op de tweede verdieping binnen in de sfeervolle woonkamer en de grote moderne keuken. In de tuin geuren en bloeien de bloemen dankzij Efi.

“Wat een rust en stilte”, lach ik, wetend dat zodra ik hier de poort uitwandel ik het Griekse leven van Dassia ervaar. Ik zucht diep en ondersteboven van geluk bel ik mijn vrienden. “Ja, allemaal voor ons.”

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Dassia
  • Omgeving: afstand tot strand circa 750 meter (zandstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Il Tesori Dassia Villas
Il Tesori Dassia Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo