Iliovasilema Suites

Boek nu de Iliovasilema Suites in de regio Santorini voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Iliovasilema Suites Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Imerovigli en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Iliovasilema Suites

Santorini geeft mij een magisch gevoel. Ik kom er graag om te genieten van de Griekse gastvrijheid. Steeds weer word ik verrast door de mooie plekjes op het blauw met witte eiland. Vandaag ga ik langs bij een nieuwe ontdekking om te kijken of het eiland mij weer kan verrassen.

Wanneer ik aan kom rijden bij Iliovasilema Suites zie ik het al snel: wat een paradijsje. Het parelwitte complex is mooi afgewerkt met natuurlijke stenen. Als ik verder loop, valt mijn mond open van wat ik zie. Vanaf deze hoogte heb ik een eindeloos uitzicht over de Egeïsche Zee. Iliovasilema is het Griekse woord voor zonsondergang. Ik kan me alleen maar inbeelden hoe mooi die vanaf hier moet zijn.

Na mijn kennismaking met het vriendelijke team, vertrek ik naar mijn kamer. Ook deze weet mij positief te verassen. Het is er luxe ingerichte met comfortabele meubels. De lichte kleuren geven een fris en ruim gevoel. Snel trek ik mijn zwemkleding aan om een sprong te nemen in het zwembad. En als het zo ver is, ga ik vanuit mijn ligstoel genieten van de ‘Iliovasilema’.

  • Accommodatie: Hotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Imerovigli
  • Omgeving: afstand tot strand circa 7 kilometer (kiezelstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Iliovasilema Suites
Iliovasilema Suites

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart