Incognito Creta

Boek nu de Incognito Creta in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Incognito Creta Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Chania Kolymbari en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Incognito Creta

Het is een zonnige dag en ik ben in het prachtige historische Chania. Wat is het toch een bijzondere stad. Het is zeker niet de eerste keer dat ik hier ben en toch ontdek ik steeds weer iets waar ik nog niet eerder ben geweest. Ik dwaal door kleurrijke steegjes met aan weerzijde grillige bougainvilles die trots hun roze kleuren laten zien. De Venetiaanse haven met de gezellige terrasjes en Taverna’s blijft wel mijn favoriet. Ik vleit neer op een terras met typisch rood/wit geblokte tafellakentjes en blauwe houten stoeltjes. Terwijl ik een kopje koffie bestel, droom ik nog even weg voordat ik mijn weg vervolg. Ik verblijf een paar nachten in Incognito Creta. Een logeeradres in de buurt van het plaatsje Kolymbari dat niet ver van Chania vandaan ligt.

Als de zon bijna onder gaat, staan Xanthi en Dimitris mij al op te wachten. Twee lieve eigenaren die de Griekse gastvrijheid in hun bloed hebben zitten. Samen met hun familie hebben ze dit prachtige stulpje weten op te bouwen tot een fantastisch vakantie verblijf. “Welkom Eliza, wat fijn dat je er bent”, zegt Dimitris tegen mij. Terwijl we langzaam richting het zwembad wandelen overvalt mij direct een gevoel van rust.

Na een verfrissend drankje op het terras, laat Xanthi mij mijn studio zien. Deze ziet er ruim en comfortabel uit. Wat hebben jullie het mooi en verzorgd ingericht. Ik schuif de deuren open van mijn balkon en zie in de verte de zee liggen. Het is prachtig Xanthi, dit is echt de perfecte plek om ‘incognito’ op Kreta te verblijven, zeg ik met een knipoog.

 

  • Accommodatie: Aparthotel
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Chania Kolymbari
  • Omgeving: afstand tot strand circa 600 meter (kiezelstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Incognito Creta
Incognito Creta

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart