Ionian Dream Villas

Boek nu de Ionian Dream Villas in de regio Kefalonia voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Ionian Dream Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Svoronata en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Ionian Dream Villas

Mijn vriendin Lena heb ik al vaak verteld over één van mijn favoriete plekje op Kefalonia. Altijd als ik haar vertel over de vrijstaande villa, het heerlijke zwembad in de zonovergoten tuin, Ioanna die je volledig in de watten legt en het prachtige eiland, neemt ze mijn enthousiasme over. Lena wilde het graag met haar eigen ogen zien, dus heb ik haar meegenomen naar Ionian Dream Villas.

Ik gniffel als ik zie dat Lena sprakeloos is als we bij de villa aankomen. “Eliza, wat fijn je weer te zien!”. Ioanna ontvangt ons met open armen. Ze stelt zich voor aan Lena en neemt haar mee om de mooie villa te laten zien. Wat is het fijn om hier weer te zijn. De ruime villa voelt als een paleisje, de natuurstenen en de zachte kleuren geven de villa een knusse uitstraling en de traditionele inrichting met warme kleuren maakt me vrolijk. Ik heb zin om hier te genieten!

In de schemer kijken we vanaf de veranda uit over de knus verlichte tuin. Vanavond genieten we van een lekkere zelfgemaakte maaltijd op onze barbecue. Ontspannen luisteren we naar de achtergrondgeluiden, het gezellige getjirp van de krekels in de tuin en het knisperen van het vuur in de barbecue. Lena kijkt me lachend aan, maar ze hoeft geen woord te zeggen. Ze vindt het hier prachtig.

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Svoronata
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1000 meter (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Ionian Dream Villas
Ionian Dream Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo