Julieta Villas

Boek nu de Julieta Villas in de regio Zakynthos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Julieta Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Tragaki en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 5 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Julieta Villas

Soms heb ik zin om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en even lekker op te laden. Ik reis vandaag af naar Julieta Villas op Zakynthos. Een fijn en wonderschoon adresje in het dorp Tragaki. Het wordt omringd door natuur, er is rust, privacy en er zijn allerlei fijne voorzieningen om lekker even in je coconnetje te kruipen. 

Je verblijft in van de twee luxe vakantiewoningen die naast elkaar zijn gebouwd en hebt een eigen zwembad tot je beschikking. Een infinity pool met een betoverend uitzicht over zee en een riant terras met buitenkeuken en comfortabele ligbedden. Zie jij jezelf al zitten? Nippend aan een heerlijke cocktail, terwijl je je voeten lanzaam door het frisse water laat gaan? Deze prachtige buitenruimte is de fijnste plek van het huis. ’s Morgens geniet je er van een heerlijk ontbijt en ’s avonds eet je verse vis van de grill en zie je hoe de zon langzaam in zee ondergaat. Zin om eropuit te gaan? Trek dan je wandelschoenen aan of bezoek een van de prachtige stranden in de buurt.

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 5 sterren
  • Plaats: Tragaki
  • Omgeving: afstand tot strand circa 1500 meter (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Julieta Villas
Julieta Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo