Kalloni Beach Villas

Boek nu de Kalloni Beach Villas in de regio Lesbos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Kalloni Beach Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Skala Kalloni en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Kalloni Beach Villas

In de verte zie ik de vier grote villa’s al staan. Als ik aan kom rijden met mijn huurauto, komt Stravos over een stenen paadje al mijn kant op gelopen. De lieve gastheer werkt hier en staat altijd voor alle gasten klaar. Samen met Stravos loop ik door de bloemige tuin van Kalloni Beach Villas. “Je hebt ook een privétuin waar je lekker onderuit kunt gaan zitten Eliza”, zegt Stravos tegen mij. Dat klinkt mij als muziek in de oren en brengt mij gelijk op het idee om morgen lekker uit te rusten in mijn eigen tuin met zwembad.

Als ik binnenkom in mijn villa, kijk ik mijn ogen uit. Wat is het hier ruim en gemoedelijk ingericht! Ik werp een blik op de jacuzzi in de ruime badkamer: vanavond ga ik daar lekker gebruik van maken. Nadat Stravos mijn villa heeft laten zien, lopen we samen naar Kalloni, het grootste stadje in de omgeving.

Onderweg kijken we uit over de groene heuvels en zien de vele vogels. De zee strekt zich kalm en uitnodigend uit vanaf het strand. Wanneer we door de smalle straatjes van Kalloni wandelen en naast een viskraampje een gezellig terras zien, hoeven we elkaar alleen maar even aan te kijken. Tijd voor een lekker fris Grieks wijntje en proosten op een vakantie op Lesbos!

  • Accommodatie: Aparthotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Skala Kalloni
  • Omgeving: afstand tot strand circa 100 meter

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Kalloni Beach Villas
Kalloni Beach Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo