Kalma Villas

Boek nu de Kalma Villas in de regio Chalkidiki voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Kalma Villas Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Nea Moudania en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Kalma Villas

“Rust, ruimte, stilte, ontspanning…” Met iedere stap die ik bij Kalma Villas zet, schiet me een ander woord te binnen. Stuk voor stuk omschrijven ze de villa perfect. Ik plof neer op de bank op mijn veranda, waar ik uitkijk over mijn privézwembad én de zee. In de verte vaart een vissersboot voorbij en de wind waait zachtjes door de bomen.

Gisteren ben ik bij Kalma Villas aangekomen. Mijn goede vriend Nikos vertelde me dat hij nog een mooi plekje kende en voordat ik het wist reed ik samen met hem door het dorpje Nea Moudania in Chalkidiki. Om bij de villa’s te komen moesten we wel nog even een paar hobbelige en zanderige weggetjes over, maar dat maakte de verassing alleen maar groter! Toen ik dacht dat we aan het einde van de wereld waren aangekomen, verscheen er ineens een poort recht voor ons. Daarachter lagen de villa’s al in het zonnetje op ons te wachten.

Toen ik eenmaal mijn koffers had weggezet in de ruime slaapkamer en de deuren naar de veranda open had gezet, werd ik overspoeld door een ultiem gevoel van thuiskomen. Het einde van de wereld en het begin van mijn geluk!

  • Accommodatie: Villa
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Nea Moudania
  • Omgeving: afstand tot strand circa 850 meter (zandstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Kalma Villas
Kalma Villas

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo