Kastellos Village

Boek nu de Kastellos Village in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Kastellos Village Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Kastellos en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Kastellos Village

Soms ontdek je adresjes waarvan je bij aankomst al weet: hier kom ik nog een keer terug. Kastellos Village is zo’n plek. Terwijl ik uitkijk over de bergen hoor ik op de achtergrond het geluid van grazende geitjes. Wat een rust en wat een ruimte!

Kastellos Village ligt in het pittoreske dorpje Kastellos op het Griekse eiland Kreta. Het pand is al generaties lang in de familie van eigenaar Yiannis en hij heeft het in een paar jaar tijd volledig verbouwd. Nu zijn het vier appartementen, ieder vernoemd naar een ander familielid. Zo is er bijvoorbeeld appartement Antonis dat naar zijn vader is vernoemd en Anezina naar zijn grootmoeder. Je voelt je een echte local op dit vakantieadres. Dat komt niet alleen door de rijke historie en persoonlijke touch, maar ook door de traditionele inrichting. Originele elementen zoals de houten balken en de open haard geven de appartementen extra sfeer. Ben je een liefhebber van de Griekse keuken? Schuif dan een keertje aan bij Maria’s taverne verderop in het dorp. Met de huurauto zijn badplaatsen als Gerogioupolis of Rethymnon ook makkelijk bereikbaar. Na zo’n dagje avontuur is niets fijner dan thuiskomen op het Kretenzische platteland.

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Kastellos
  • Omgeving: afstand tot strand circa 6 kilometer

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Kastellos Village
Kastellos Village

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart