Kefalonian 360 Sunrise

Boek nu de Kefalonian 360 Sunrise in de regio Kefalonia voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Kefalonian 360 Sunrise Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Kourkoumelata en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Kefalonian 360 Sunrise

Ik ken maar weinig plekken zoals Kefalonian 360° Sunrise. Vanmorgen was ik getuige van de zonsopkomst en op dit moment zie ik de zon langzaam achter de bergen verdwijnen. Nu begrijp ik waarom ze voor deze naam gekozen hebben!

In het zuidoosten van Kefalonia vind je Kaligata, een prachtige plek met groene heuvels en een schitterende kustlijn. Tussen al dit moois ligt Kefalonian 360° Sunrise verscholen, een kleinschalige accommodatie met zes moderne appartementen. Je voelt je hier direct thuis. Dat begint al bij het warme welkom van gastheer Gerasimos die jou vol trots het uitzicht laat zien. Vanaf het terras kun je oneindig ver kijken! Geniet van de zon op het terras of plons in het ruime zwembad. Wil je ook een keer een duik nemen in de Ionische zee? Wandel dan naar het Pames-strand, of stap in de auto en rijd naar één van de fotogenieke baaitjes met hagelwit zand en kalkstenen rotsen. Voor een heerlijk diner kun je dicht bij huis blijven. Reserveer een tafeltje tussen de sinaasappelbomen bij Restaurant Esperides, proef de Griekse gerechten en sluit af met een verrukkelijk stukje orange cheesecake.

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Kourkoumelata
  • Omgeving: afstand tot strand circa 3 kilometer (zandstrand

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Kefalonian 360 Sunrise
Kefalonian 360 Sunrise

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart