Kerveli Luxury Villa

Boek nu de Kerveli Luxury Villa in de regio Samos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Kerveli Luxury Villa Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Kerveli en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Kerveli Luxury Villa

‘Houd je van luxe en van romantiek?’ Stefanos had me lachend aangekeken. Ik had geknikt en bijna een gat in de lucht gesprongen. Want deze eilandbewoner had me de afgelopen dagen al zoveel schoonheid laten zien, dat ik benieuwd was wat hij nu nog voor een verrassing in petto had. En daar rijd ik nu. Stefanos zwaait en stapt bij me in de auto. ‘Nieuwsgierig?’ Na tweehonderd meter wordt mijn geduld beloond. De verrassing? Een luxe natuurstenen villa met balkons en speelse hoekjes, omgeven door de natuur, vlakbij zee met daarin drie schitterende appartementen. Ik val stil en gauw ga ik binnen kijken. Wat een luxe en sfeer! Maar dat de verrassing nog niet compleet is, blijkt als ik sta te kijken hoe het grote zwembad dobbert in de zon. En daar voor de grote villa, waar de heerlijkste natuurgeuren mijn neus binnendringen, zie ik ineens een waterfonteintje. Zal ik een muntje gooien? Maar ik sta erbij en kijk ernaar, want zojuist zijn al mijn wensen uitgekomen.

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Kerveli
  • Omgeving: afstand tot strand circa 200 meter

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Kerveli Luxury Villa
Kerveli Luxury Villa

Tags:

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo