Kouros Exclusive Hotel & Suites

Boek nu de Kouros Exclusive Hotel & Suites in de regio Rhodos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Kouros Exclusive Hotel & Suites Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Faliraki en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Kouros Exclusive Hotel & Suites

Droom ik? Ik knipper vol ongeloof met mijn ogen. Voor mij ligt het prachtige Kouros Exclusive Hotel & Suites. Het levendige plaatsje Faliraki op Rhodos heb ik nog maar net achter me gelaten en nu sta ik in een oase van rust. Ik had zo’n gezellig, knus plekje hier niet verwacht tijdens mijn vakantie! Het hotel is modern en wit, maar tegelijkertijd heel natuurlijk.

Net als ik denk dat het niet mooier kan, nodigt George mij uit om een kijkje te nemen in de kamers. “Je kijkt zo nieuwsgierig rond en dit wil ik je niet onthouden”, zegt de eigenaar trots. En hij heeft gelijk. De suites zijn prachtig. Het ontwerp is bijzonder en overal is over nagedacht. “Wauw”, stamel ik onder de indruk. Meer weet ik niet uit te brengen. George moet lachen. “Neem dan maar eens een duik. Ik ben benieuwd wat je dan te zeggen hebt.”

Dat aanbod sla ik niet af. Met een plons spring ik het water in. Hé is dat… zand? Alsof ik in de zee loop. Dat heb ik nog nooit gezien! Ik ben sprakeloos. Sprakeloos van deze bijzondere ontdekking.

  • Accommodatie: Hotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Faliraki
  • Omgeving: afstand tot strand circa 100 meter (zandstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Kouros Exclusive Hotel & Suites
Kouros Exclusive Hotel & Suites

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart