La Perla di Barla

Boek nu de La Perla di Barla in de regio Peloponnesos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar La Perla di Barla Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Marathopoli en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de La Perla di Barla

Heerlijk, ik bezoek weer mijn favoriete Griekse bestemming: de Peloponnesos. Mijn goede vrienden Yiannis en Sophia hebben me opgehaald van het vliegveld en meegenomen naar een leuke taverna midden in de stad Kalamata. “O Eliza, je had nog geen logeeradres, toch?. Dan moet je een paar dagen naar La Perla di Barla gaan, dat is echt iets voor jou. We brengen je er zo wel even naartoe.” Het is een stukje rijden, maar onderweg geniet ik van het typisch Griekse landschap; olijfbomen overal, fruitkraampjes langs de weg en af en toe een klein haventje of een gezellig dorpje. Als we aankomen, snap ik meteen wat Yiannis bedoelt: La Perla di Barla is heerlijk luxe, heeft veel privacy en een uniek uitzicht. Ik zal je meteen even jouw appartement laten zien, mét een leuke verrassing.” Ik loop nieuwsgierig mee en blijf even stilstaan zodra ik het terras op loop. Een privézwembad! Nou, ik weet wel waar ik de komende uren te vinden ben.

  • Accommodatie: Aparthotel
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Marathopoli
  • Omgeving: aan het strand (rotsstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

La Perla di Barla
La Perla di Barla

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo