La Sapienza

Boek nu de La Sapienza in de regio Peloponnesos voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar La Sapienza Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Methoni en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 3 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de La Sapienza

De zweetdruppeltjes lopen langs mijn gezicht. Wat een hitte! Gelukkig ben ik bijna bij het hotelletje waar ik verblijf. Nog een klein stukje lopen. Eenmaal aangekomen pak ik snel mijn zwemspullen bij elkaar en zoek verkoeling in het zwembad. Heerlijk! Na een klein uurtje rondslenteren in Methoni heb ik dat wel verdiend.

Tijdens het zwemmen, geniet ik van het zeezicht. In de verte zie ik Methoni liggen, het stadje waar ik vanochtend was. Het is een gezellig, pittoresk dorpje. Ik ben naar het kasteel van Methoni geweest en heb heel wat prachtige foto’s gemaakt van het uitzicht.

Vanavond ga ik weer aan het knusse barretje naast het zwembad zitten. Gisteren was het heel gezellig, alleen had ik net de mooie zonsondergang gemist. Maar ik krijg gelukkig vanavond weer een kans. Dat wordt een betoverend plaatje, de zon die zich als het ware onderdompelt in zee!

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 3 sterren
  • Plaats: Methoni
  • Omgeving: afstand tot strand circa 300 meter (zandstrand)

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

La Sapienza
La Sapienza

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart