Lameriana Village

Boek nu de Lameriana Village in de regio Kreta voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland!

Boek nu jouw vakantie naar Lameriana Village Griekenland. Heerlijk vakantie vieren in Lameriana en omgeving voor een scherpe prijs. Deze 4 sterren accommodatie is een echte aanrader en nu te boeken bij onze partner Eliza was Here.

Omschrijving van de Lameriana Village

Terwijl de zon langzaam achter de bergen zakt, slaak ik een zucht van geluk. Vanaf mijn balkon heb ik een prachtig uitzicht over de bergen en de olijfgaarden van Kreta. Ik kan mijn aandacht niet bij mijn boek houden, dat naast me op het ligbed ligt. Van dit uitzicht kan ik blijven genieten…

Opeens hoor ik geklop op de deur. Verbaasd sta ik op. Maria staat voor mijn deur met een bord met eten. Hmm… De heerlijke geur komt meteen op mij af. “Maria! Wat leuk om jou te zien. Ik had toch geen eten besteld?” Ze kijkt mij met een grote grijns aan. “Dat klopt Eliza. Ik wilde je vanavond graag verrassen. Ik heb lychnarakia voor je gemaakt. Dat is een traditioneel Grieks gerecht. Het is een hartige taart met zoete kaas. Eet smakelijk!”. Ik loop terug naar mijn balkon en neem een hap van de lychnarakia. Wauw, zo’n lekkere hartige taart heb ik nog nooit op!

  • Accommodatie: Appartement
  • Aantal sterren: 4 sterren
  • Plaats: Lameriana
  • Omgeving: afstand tot strand circa 6 kilometer

Klik hier voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie <<==

Lameriana Village
Lameriana Village

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Reisbureau Griekenland
Logo
Shopping cart